Instagram

Ønsker du å følge meg på instagram? Da er du hjertlig velkommen som følger :) Grunnen til at jeg kanskje er litt mer aktiv på instaen enn blogg er vel fordi der går det mer i bilder og er kjapt å legge ut.. med blogg så tar det automatisk litt lengre tid iogmed man skal ha med litt tekst, redigere og laste opp bilder. Instagram er bare et par trykk ;) Kanskje jeg blogger litt mer nå når høsten og mørketiden kommer ;) Man blir jo automatisk sittende litt mer inne rundt disse tider i forhold til på våren og sommeren.. hvem vet..kanskje blogg gnisten kommer tilbake for fullt etterhvert? ;) 

Ønsker du forresten tips og inspirasjon til hjemmet så anbefaler jeg virkelig instagram! Der kan man følge andre interiør sjeler og hente og dele inspirasjon :) Jeg syns jo det er veldig kjekt å se hvordan andre har det i hjemmene sine! I tillegg blir man blir jo oppdatert på "siste mote" og man lærer mye om interiør.. leter du etter DIN stil men finner den ikke helt da er instagram et godt verktøy iogmed man får et innblikk i mange forskjellige stiler og kan hente inspirasjon..og når man henter inspirasjon har man en ledetråd å gå etter og det er da puslebitene begynner å falle på plass ;) Jeg må jo legge ved at for noen år siden eide jeg absolutt ingen stil overhodet og var mer praktisk av meg.. egentlig så er det bare 1,5 år siden jeg begynte å interessere meg for interiør i hele tatt.. da vi leide leilighet så fikk man aldri den stilen man ønsket og jeg tok igrunn til takke med å ha det praktisk å dugende ;) Etter vi kjøpte leilighet har jeg blitt helt interiør frelst..  Det er noe med det og kunne gjøre akkurat som man vil med noe som er ditt eget! man tilbringer jo mye tid i hjemme sitt og man ønsker jo å være stolt over hva en har utrettet med hjemmet og ikke minst er det jo kjekt å ha det hjemmekoslig og fint! For min del har jeg lært mye om interiør og hvordan ting settes sammen ved å lese blogger. Største inspirasjonen for meg har desidert vært villapaprika når det kommer til blogg! På instagram er jeg stooor FAN av Villahavglimt.. ta gjerne å sjekk ut hennes instagram også :) rååå lekkert hjem!! villapaprika har også instagram da.. (camillakvarsvik)

Nei, nå får det være nok instagram for idag ;) 

 Nå er det snart natta her i villastallerud! Vi skrives.. Natta! :)          Villastallerud

Ingen kommentarer

Yvonne

09.01.2014 kl.10:59

Hei, har du sluttet helt å blogge? jeg synes du har så flott hjem( følger på IG) men hadde vært så morro å fortsatt med å lese bloggen din :)

klem!

Skriv en ny kommentar

villastallerud

villastallerud

27, Fjell

Velkommen til Villastallerud :) Jeg heter Jeanette og jeg er 26 år! Jeg kommer opprinnelig fra Sotra litt utenfor Bergen, men er bosatt i Oslo. På denne bloggen kommer jeg til å blogge mest om interiør som er min store lidenskap :) men kommer nok sikkert til å blogge litt om hverdagsliv,helt randome ting, drømmer og inspirasjon også! Alle er velkommen til å besøke bloggen min og jeg setter stor pris på alle og enhver! For kontakt kan du sende meg mail på jeakvam@gmail.com :) Takk for at du tok turen innom & velkommen igjen :)

Kategorier

Arkiv

hits